NIEUWS van VAN SCHOONHOVEN!
 
 
 
 

Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers erg veel voor ons betekent, willen we graag ons best doen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Er worden wereldwijd, maar vooral in Europa, voortdurend nieuwe verordeningen ter bescherming van de bevolking vastgesteld. Vooral op onze productielocatie in Tirol heeft de regering besloten, een rigoureuze beperking van het openbare leven door te zetten en overal quarantaine in te voeren. Wij staan volledig achter deze beslissing en zijn reeds vroeg begonnen interne maatregelen, in nauwe samenwerking met de autoriteiten, te treffen.

De showroom in Barneveld is geopend - bij voorkeur op afspraak -, de bezetting is minimaal. Indien u zich voor dit (geplande) bezoek toch niet helemaal fit voelt, verkouden bent of koorts heeft, blijft u dan alstublieft thuis. Wij maken graag een nieuwe afspraak zodra u volledig fit bent.

Uiteraard volgen wij in Nederland strikt de door het RIVM verstrekte richtlijnen. We houden 1.5m afstand tot elkaar en verwachten dit ook van klanten. Hoesten/niesen doen we in onze elleboog en we geven, hoezeer we dit ook missen in de showroom, geen handen!

Waar mogelijk zetten wij andere middelen en techniek in om u te informeren over uw nieuwe machine. We maken graag extra foto’s of een video in onze showroom om thuis meer te kunnen zien van uw mogelijke aankoop!

In Oostenrijk kunnen wij inmiddels vanuit het technologiecentrum weer live-demo’s en streaming video verzorgen om samen met u online een goede indruk van een grotere machine of software-aansturing te krijgen. Informeer bij uw verkoper naar de mogelijkheden, wij zijn er klaar voor.

Medewerkers verrichten hun werkzaamheden, voor zover mogelijk, thuis. Waar dit niet mogelijk is, werden veiligheidsmaatregelen vastgelegd om voor gezondheid en veiligheid te zorgen. Wij passen deze maatregelen voortdurend aan de actuele verordeningen aan en informeren prompt over alle veranderingen.

Draag a.u.b. ook uw steentje bij: houd rekening met anderen en blijf zoveel mogelijk thuis. Wij wensen u gezondheid en doorzettingsvermogen - samen kunnen wij deze crisis overwinnen!

U heeft vragen?
Wij staan, ondanks de bovengenoemde restricties, natuurlijk nog steeds voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 342-413144 of stuur ons een e-mail.

Ook nemen wij uw bestellingen in de Felder e-shop nog steeds graag op en worden bestellingen dagelijks uit Oostenrijk alsmede vanuit Barneveld verzonden.
Wij verheugen ons op uw bezoek onder nl.feldershop.com.

 
 
 

 

Update 05.05.2020
 

 

 
Colofon
Last update: 5 mei 2020